Dagali Fjellpark | Juving

JUVING

SOMMEREN I NORGE ER KORT, MEN VAKKER.

Utforsk det gjemte Ølmosjuvet, rappeller, hopp og skli ned vannfall og bergvegger. Juvvandringen blir mest sannsynlig den dagen du husker best fra Norgesferien din. Opplev naturen i områder som er utilgjengelig, og nyt følelsen av nye erfaringer, trygt guidet av profesjonelle  instruktører. Ingen tidligere erfaring er nødvendig, full opplæring og instruksjon blir gitt. Sikkerhet er til enhver tid høyeste prioritet hos alle våre guider, som alltid er først og sist over rappellkanten. Vel nede nyter vi velfortjent pølsegrilling over leirbålet, med varm, deilig drikke ved siden av. Vi tilbyr fotografering og bilder fra alle våre juvaktiviteter.

Vi tilbyr to typer erfaring:

FULL ON JUVING

Er du redd for høyder? Liker du stor natur? Hva med nesten vertikale sklier som ender i store jettegryter eller rappeller ned flere 20-40 meters vertikale fossefall? Vær klar til å utfordre deg selv fysisk og psykisk på en av verdens råeste juvvandringer. Vi gleder oss til å høre din mening etter en Full On tur inne i Ølmosjuvet. Vær forberedt, når du først er der inne så finnes det kun en vei ut…. NED!!!

Bestill aktiviteten
Basic
information:
NOK 1200,- p.p.
MINIMUM ALDER 18 years
ca 6 timer

TA MED
Ull/fleeceundertøy og ullsokker, tørt skift og håndkle


Full-on canyoning

obrázek
obrázek
obrázek
obrázek
obrázek
obrázek

CLASSIC JUVING

Dette er vår normaltur i Ølmosjuvet. Denne vennlige juvturen tilbyr morsomme vannsklier, hopping i jettegryter og rappellering.

Føler du deg ikke komfortabel i høyder? Vi dropper rappelleringen i de store vertikale veggene, så dette er uansett en opplevelse som passer for deg! Vår normale juvtur er 100% gøy og moro, og vi sørger for din sikkerhet med alt nødvendig sikkerhetsutstyr, og høyt kvalifiserte og erfarne juvguider. Denne turen passer for alle typer grupper og arrangement, slik som fødselsdager, utdrikningslag, firmaturer, etc.

Bestill aktiviteten
Basic
information:
NOK 1000,- p.p.
MINIMUM ALDER 15 år
(med foresattes underskrift)
ca 5 timer

TA MED
Ull/fleeceundertøy og ullsokker, tørt skift og håndkle


Classic Canyoning

obrázek
obrázek
obrázek
obrázek
obrázek
obrázek